pre Loader

Parteneriate & Proiecte

Mai multe despre noi...

Împreună cu partenerii noștri, organizația SELEGRO acordă o atenție deosebită respectării standardelor de calitate prin dezvoltarea unor programe de training, mentorat, evaluare și certificare în Service-Learning.

O țintă importantă este crearea unei rețele de elevi care să implementeze proiecte SL la nivel național și internațional.

conversation-gff248ab88_1280

Proiecte

Premiul regional pentru practici eficiente de SL

Central and East European Service-Learning Network (CEE) organizează a 4-a ediție a Premiului Regional pentru Practici Eficiente de Service-Learning. Astfel, s-a lansat o invitație către toate instituțiile de învățământ (preșcolar, primar, gimanzial și liceal/profesional –tehnic), grupurile informale de tineri și organizațiile de tineret active în context non-formal și care implementează proiecte de Service-Learning.

Premiul național pentru practici eficiente de SL

Parteneriate & Proiecte

National Service Learning Awards

Proiectele de Service Learning din România vor fi evaluate la nivel de național în cadrul Premiilor Naționale pentru Practici Eficiente de Service Learning. Cele mai bune proiecte din România vor fi trimise mai departe în competiția regională cu cele mai bune proiecte din celelalte țări Albania, Bosnia și Herțegovina, Kosovo și Slovacia.

Premierea va avea loc tot la finalul lunii octombrie 2023. La nivel național vor fi oferite premiile I, II, III pe cinci categorii de proiecte:

  • Proiecte Service Learning la nivel preșcolar
  • Proiecte Service Learning la nivel primar
  • Proiecte Service Learning la nivel gimnazial
  • Proiecte de Service Learning la nivel de liceu
  • Proiecte de Service Learning la categoria grupuri informale de tineri și / sau organizații de tineret (10-18 ani).

În cadrul Galei Naționale pentru Practici Eficiente de Service Learning, ediția 2023, vor fi prezentate și premiate aproximativ 18 proiecte de Service Learnin

Rețeaua Service Learning Romania

Romanian Service Learning Network

Lansarea Rețelei Service Learning Romania, parte a Central and Eastern European Service Learning Network în parteneriat cu Fundația Noi Orizonturi ca membri fondatori.